Ο Τυχερός Λαγός του Νέου Κινέζικου Έτους

Ο Τυχερός Λαγός του Νέου Κινέζικου Έτους



    Στις 22 Ιανουαρίου ξεκινά το κινέζικο έτος 4.720. Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία και το 12ετή κύκλο της, το 2023 θεωρείται πώς είναι η Χρονιά του Λαγού.

    Ο Λαγός, αυτόνομος, γοητευτικός, ευγενικός και καλόκαρδος, θεωρείται ότι έχει την ικανότητα να έλκει την καλοτυχία και να τη μεταδίδει στους γύρω του.

    Καλωσορίσουμε την Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2023 και σας παρουσιάζουμε τον τυχερό Λαγό της Flavour Factory που πρωταγωνιστεί φέτος στην εορταστική corporate επικοινωνία της Εταιρίας με το κοινό και τους συνεργάτες.

    Ειδικές καταχωρήσεις, προωθητικές ενέργειες, γιορτινοί διαγωνισμοί, σε συνδυασμό με τη νέα τηλεοπτική καμπάνια που έχει ξεκινήσει, σηματοδοτούν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων και τον ερχομό του νέου κινέζικου χρόνου!

    Χαρακτηριστικά της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς:

    • Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά είναι η μεγαλύτερη γιορτή στη Κίνα. Οι εορτασμοί διαρκούν 15 ημέρες και ολοκληρώνονται με τη Γιορτή των Φαναριών. Οι 3 πρώτες ημέρες θεωρούνται αργίες.
    • Οι Κινέζοι γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά με πολλά πυροτεχνήματα, καθώς πιστεύουν πώς ο θόρυβος διώχνει τα κακά πνεύματα.
    • Το κόκκινο είναι το χρώμα που κυριαρχεί και που συμβολίζει τη φωτιά, που θεωρούν πώς διώχνει την κακή τύχη.
    • Το εορταστικό τραπέζι περιλαμβάνει πιάτα με βάση το κοτόπουλο ή το ψάρι και φυσικά Noodles. Τα Noodles συμβολίζουν την μακροζωία γι’ αυτό άλλωστε όταν τα μαγειρεύουν φροντίζουν να μη σπάσουν.

    Λίγα λόγια για τη χρονιά του Λαγού:

    • Ο Λαγός έχει ευαίσθητη, τρυφερή και καλλιτεχνική φύση και δεν του αρέσει το ρίσκο, οι εκπλήξεις και τα απρόσμενα αποτελέσματα.
    • Η χρονιά του Λαγού συνδέεται με οικονομικές επιτυχίες, καταξίωση, ανανεωμένες φιλίες και σταθερότητα στα προσωπικά ζητήματα.
    Top