Όροι Διαγωνισμού Back to School by Crispy King

Όροι Διαγωνισμού Back to School by Crispy King

Η Φλέιβορ Φάκτορι ΑΕ με τις Ρυζογκοφρέτες Crispy King διοργανώνουν διαγωνισμό «Back to School»  στο Instagram, με δώρο σε 2 νικητές 24 πακέτα ρυζογκοφρέτας!

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού

Διεξαγωγή Διαγωνισμού

  • Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο επίσημο Instagram profile της Crispy King (@rizogkofretes_crispy_king).
  • Διάστημα διεξαγωγής του διαγωνισμού:

Έναρξη: Παρασκευή 04/09/2020

Λήξη: Κυριακή 13/09/2020, ώρα 23:59

Τρόπος συμμετοχής

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό «Back to School», οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

  1. Να κάνουν Follow στο Instagram το προφίλ της Crispy King@rizogkofretes_crispy_king
  2. Να προσθέσουν σχόλιο στη δημοσίευση με επισήμανση ενός προφίλ κάποιου υπαρκτού φυσικού προσώπου.

Εφόσον οι διαγωνιζόμενοι ακολουθήσουν τα παραπάνω βήματα, η συμμετοχή τους είναι έγκυρη και έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο.

Κάθε σχόλιο αντιστοιχεί σε μια μοναδική συμμετοχή στον διαγωνισμό. Αυτό σημαίνει πως, όσα σχόλια υπάρχουν από το προφίλ κάθε διαγωνιζόμενου, αντιστοιχούν σε ισάριθμες συμμετοχές στο διαγωνισμό.

Κλήρωση

  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14/09/2020 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα.
  • Οι δύο (2) νικητές θα ανακηρυχθούν μετά από τυχαία online κλήρωση, μέσω του online μηχανισμού ανάδειξης νικητών www.commmentpicker.com. Η συγκεκριμένη μηχανή ανάδειξης νικητών, καταγράφει όλα τα σχόλια της εκάστοτε δημοσίευσης και επιλέγει τυχαία ένα σχόλιο ανάμεσά τους.
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν με σχόλιο στη δημοσίευση του διαγωνισμού.

Επικοινωνία

  • Αμέσως μετά την ανακοίνωση των νικητών, θα υπάρξει επικοινωνία από την Φλέιβορ Φάκτορι ΑΕ και τις Crispy King με τους τυχερούς, ώστε να γίνει ο προγραμματισμός για την παραλαβή των δώρων τους.

Έπαθλο

  • Το έπαθλο για κάθε έναν νικητή, θα είναι δύο (2) κιβώτια με συσκευασίες Crispy King της επιλογής του. Κάθε κιβώτιο περιέχει 12 συσκευασίες Crispy King, άρα συνολικά κάθε νικητής θα παραλάβει 24 συσκευασίες.
  • Η αποστολή στους νικητές θα γίνει με έξοδα της Φλέιβορ Φάκτορι ΑΕ.

Διασφάλιση Ποιότητας

Τα προϊόντα Crispy King παράγονται στις εγκαταστάσεις της Φλέιβορ Φάκτορι ΑΕ στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας ISO22000.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2310 795 150.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.

Καλή επιτυχία!

 

 

Top