Κοτόπουλο Τεριγιάκι με Μανιτάρια & Σουσάμι

    Κοτόπουλο Τεριγιάκι με Μανιτάρια & Σουσάμι
    •  10
      Χρόνος προετοιμασίας
    •  10
      Χρόνος εκτέλεσης
    •  4
      Μερίδες

    Συστατικά


    Εκτέλεση


    1. Ετοιμάζουμε τα νουντλς ή το ρύζι ακολουθώντας τις οδηγίες στο πακέτο τους.
    2. Ζεσταίνουμε το Σουσαμέλαιο Blue Dragon σε ένα γουοκ ή βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το κοτόπουλο.
    3. Προσθέτουμε τη Σόγια Σως Blue Dragon και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
    4. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο γουόκ τα μανιτάρια, το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
    5. Σοτάρουμε για ακόμη 2 λεπτά.
    6. Τέλος προσθέτουμε τη Σάλτσα Τεριγιάκι Blue Dragon και το σουσάμι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1 λεπτό μέχρι να δέσουν τα υλικά μας.
    7. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με Νουντλς Ρυζιού Oriental Express.