Κοτόπουλο Stir Fry με Wok Σως Γλυκού Τσίλι

    Κοτόπουλο Stir Fry με Wok Σως Γλυκού Τσίλι
    •  10
      Χρόνος προετοιμασίας
    •  13
      Χρόνος εκτέλεσης
    •  2
      Μερίδες
    •  2
      Βαθμός Δυσκολίας

    Συστατικά


    120γρ. Wok Σως Γλυκού Τσίλι Blue Dragon

    • 2 κ.σ. Ηλιέλαιο

    • 2 φέτες Τζίντζερ, ψιλοκομμένο 

    • 2 σκελίδες Σκόρδο, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε φέτες

    • 500γρ. φιλέτο Κοτόπουλο, κομμένο σε λωρίδες

    • 3 κλαράκια Σέλινο, κομμένο σε λεπτές φέτες

    • 150γρ. Αρακά

    • 1 Κόκκινη Πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες

     

    Εκτέλεση


    1. Βάζουμε σε ένα γουόκ ή σε ένα τηγάνι το ηλιέλαιο και το αφήνουμε να κάψει πάρα πολύ καλά.
    2. Προσθέτουμε το τζίντζερ και το σκόρδο και σωτάρουμε 20-30 δευτερόλεπτα.
    3. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς.
    4. Στη συνέχεια ρίχνουμε το σέλινο, τον αρακά, την κόκκινη πιπεριά και σωτάρουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
    5. Προσθέτουμε την wok σως γλυκού τσίλι Blue Dragon και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να πάρει ελαφρώς πηχτή υφή.
    6. Σερβίρουμε αμέσως.