Μοσχαράκι με Κινέζικο Κάρυ & Νoodles αυγών

    Μοσχαράκι με Κινέζικο Κάρυ & Νoodles αυγών
    •  10
      Χρόνος προετοιμασίας
    •  10
      Χρόνος εκτέλεσης
    •  4
      Μερίδες

    Συστατικά


    • 350 γρ. φιλέτο Μοσχαριού κομμένο σε λεπτές λωρίδες
    • 1 βάζο Σάλτσα Κινέζικου Κάρυ Blue Dragon
    • 300g Noodles Aυγών Oriental Express
    • 2 κ.σ. Σησαμέλαιο Blue Dragon
    • 1 κ.σ. Σόγια Σως Blue Dragon
    • 1 κόκκινη Πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
    • 1 σκελίδα Σκόρδο
    • 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

    Εκτέλεση


    1. Ετοιμάζουμε τα νουντλς αυγών ακολουθώντας τις οδηγίες στο πακέτο τους.
    2. Ζεσταίνουμε το σουσαμέλαιο σε ένα γουοκ ή βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το μοσχάρι.
    3. Προσθέτουμε τη σως σόγιας και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
    4. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο γουόκ την πιπεριά, το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
    5. Σοτάρουμε για ακόμη 2 λεπτά.
    6. Τέλος προσθέτουμε τη Σάλτσα Κινέζικου Κάρυ και ανακατεύουμε για 1 λεπτό μέχρι να δέσουν τα υλικά μας.
    7. Ρίχνουμε τα νουντλς αυγού μέσα στο γουοκ, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως