Noodles με Λαχανικά και Σως Σόγιας

Noodles με Λαχανικά και Σως Σόγιας
  •  10
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  10
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  
    Κατάλληλο για Χορτοφάγους
  •  
    Χωρίς λακτόζη
  •  
    Χωρίς γλουτένη
  •  
    Νηστήσιμα
  •  2
    Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά


  • 450 γρ. Noodles Αυγών Oriental Express
  • 2 Καρότα κομμένα σε μπαστούνια
  • 1 μεγάλο Κρεμμύδι ξερό
  • 2 Κολοκυθάκια κομμένα σε μπαστούνια
  • 2 κούπες Λάχανο λεπτοκομμένο
  • 1 φλυτζάνι Καλαμπόκι
  • 3 πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 φλυτζάνι Σως Σόγιας Blue Dragon
  • 1 κ.σ. Μέλι
  • 1-2 χούφτες Kάσιους
  • 3 κ.σ. Σουσαμέλαιο Blue Dragon
  • Σουσάμι

Εκτέλεση


  1. Σε 3 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο σοτάρουμε κρεμμύδι, καρότα, κολοκυθάκια, καλαμπόκι και πιπεριές στο γουόκ.
  2. Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν και ρίχνουμε και το λάχανο.
  3. Προσθέτουμε τη σόγια και το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να μελώσουν.
  4. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες και τα σουρώνουμε κρατώντας λίγο νερό από αυτό στο οποίο έβρασαν.
  5. Ενώνουμε τα noodles με τα λαχανικά, προσθέτουμε τα κάσιους και ρίχνουμε και το ελάχιστο νεράκι για να γίνει ζουμερό το πιάτο.
  6. Ανακατεύουμε και σε 3 λεπτά σβήνουμε το μάτι.
  7. Σερβίρουμε με σουσάμι από πάνω.

 

 

Top