Λαχματζούν στη Στιγμή

    Λαχματζούν στη Στιγμή
    •  2
      Χρόνος προετοιμασίας
    •  1
      Χρόνος εκτέλεσης
    •  1
      Μερίδες
    •  
      Χωρίς γλουτένη

    Συστατικά


    • 1 Ρυζογκοφρέτα Crispy King Premium
    • 3 κ.σ. Κιμά μαγειρεμένο όπως για τα μακαρόνια
    • 1 κ.σ. κίτρινο, τριμμένο Τυρί
    • 1-2 φυλλαράκια Μαϊντανό

    Εκτέλεση


    1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
    2. Απλώνουμε τον κιμά και το τυρί πάνω στη ρυζογκοφρέτα.
    3. Βάζουμε στο φούρνο για 1 λεπτό, ίσα-ίσα να λιώσει το τυρί.
    4. Σερβίρουμε με τον μαϊντανό ψιλοκομμένο

    Tip Ελένης:

    Μια εξαιρετική ιδέα για τον κιμά που μας περίσσεψε από την προηγούμενη, όταν τον μαγειρέψαμε για να φτιάξουμε μακαρόνια, παστίτσιο ή μουσακά.