Γαρίδες Σαγανάκι με Σάλτσα Ντοματούλας και Κάπαρης

    Γαρίδες Σαγανάκι με Σάλτσα Ντοματούλας και Κάπαρης
    •  15
      Χρόνος προετοιμασίας
    •  6
      Χρόνος εκτέλεσης
    •  4
      Μερίδες
    •  
      Χωρίς γλουτένη

    Συστατικά


    • 1 βαζάκι σάλτσα Ντοματούλας με Κάπαρη «Η Κουζίνα του Ηλία»
    • 800 γρ. φρέσκιες Γαρίδες, καθαρισμένες
    • 200gr. Φέτα, τριμμένη
    • Ψιλοκομμένος Μαϊντανός για το γαρνίρισμα
    • Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα

    Εκτέλεση


    1. Καθαρίζουμε και ξεπλένουμε καλά τις γαρίδες.
    2. Σε δυνατή εστία, σοτάρουμε τις γαρίδες για 3-4 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν το λαχταριστό πορτοκαλί τους χρώμα.
    3. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και περιχύνουμε με την σαλτσούλα κάπαρης.
    4. Αφήνουμε για 1-2 λεπτό να δέσουν τα υλικά μας, προσθέτουμε την τριμμένη φέτα και σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με τον φρέσκο μαϊντανό.