Ψαρονέφρι με Σάλτσα Πέστου και Πατάτες

    Ψαρονέφρι με Σάλτσα Πέστου και Πατάτες
    •  10
      Χρόνος προετοιμασίας
    •  30
      Χρόνος εκτέλεσης
    •  2
      Μερίδες
    •  
      Χωρίς γλουτένη

    Συστατικά


    • 1 βαζάκι Πέστο με Κεφαλοτύρι και Αμύγδαλα «Η Κουζίνα του Ηλία»
    • 1 χοιρινό Ψαρονέφρι
    • 2 κουταλιές Ελαιόλαδο

    Εκτέλεση


    1. Σοτάρετε το σε δυνατή εστία, μέχρι να αποκτήσει χρώμα από όλες τις πλευρές.
    2. Τοποθετήστε το ψαρονέφρι σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήστε για 24-26 λεπτά στους 180 βαθμούς.
    3. Αφήστε το να κρυώσει και κόψτε το σε 5-6 κομμάτια.
    4. Σερβίρετε τα κομμάτια ψαρονέφρι, απλώνοντας το πέστο από πάνω και συνοδεύεστε με πατάτες φούρνου.