Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2024 - Το έτος του Δράκου

Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2024 - Το έτος του Δράκου



    Κάθε νέο έτος στο κινέζικο ημερολόγιο αντιπροσωπεύεται από ένα ζώο και το στοιχείο του. Συνολικά, υπάρχουν 12 ζώα, που παραπέμπουν στον δωδεκαετή κύκλο της κινεζικής αστρολογίας. Το 2024, το σεληνιακό νέο έτος ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου, για 15 ημέρες και ο Λαγός δίνει τη θέση του στο Δράκο

    Καλωσορίσουμε την Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2024 και σας παρουσιάζουμε το Δράκο της Flavour Factory που πρωταγωνιστεί φέτος στην εορταστική corporate επικοινωνία της Εταιρίας με τους καταναλωτές αλλά και με τους συνεργάτες. To νέο εορταστικό tvspot, καταχωρήσεις, προωθητικές ενέργειες, γιορτινοί διαγωνισμοί, σε συνδυασμό με τη τηλεοπτική καμπάνια, σηματοδοτούν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων και τον ερχομό του νέου κινέζικου χρόνου!

    Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά, γνωστή και ως Φεστιβάλ Άνοιξης, ήταν αρχικά μια γεωργική γιορτή που επέτρεπε στους αγρότες να παρατηρήσουν το ρυθμό των εποχών και να δουν την άφιξη της άνοιξης. Το τέλος των εορτασμών του Σεληνιακού Νέου Έτους σηματοδοτείται από τη περίφημη Γιορτή των Φαναριών, κατά τη διάρκεια της οποίας εκτελείται ο εντυπωσιακός χορός του Δράκου.

    Ο Δράκος, σύμβολο της δύναμης και της σοφίας στην κινέζικη αστρολογία, συνδέεται με το στοιχείο της φωτιάς και είναι χαρακτηριστικό του Yang. Αναμένεται να φέρει θετικές αλλαγές και ευκαιρίες. Ο Δράκος είναι γνωστός για την εντιμότητα του και την αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος. Οι Κινέζοι λένε ότι αν ο φίλος σου είναι Δράκος τότε είσαι τυχερός.

    Top