2021, η Χρονιά του Βουβαλιού!

2021, η Χρονιά του Βουβαλιού!



    Το 2021 είναι η Χρονιά του Βουβαλιού, την οποία υποδεχόμαστε την Κινέζικη Πρωτοχρονιά, που φέτος γιορτάζεται στις 12 Φεβρουαρίου.

    Αν γεννηθήκατε σε κάποιο από τα παρακάτω έτη:

    • 1925
    • 1937
    • 1949
    • 1961
    • 1973
    • 1985
    • 1997
    • 2009
    • 2021

    Τότε το ζωδιακό σας σύμβολο είναι το Βουβάλι και φέτος είναι η χρονιά σας! Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας με βάση το Κινέζικο σύστημα; Πάμε να τα μάθουμε όλα!

     

    Το Βουβάλι είναι το δεύτερο ζώδιο και αντιπροσωπεύει τη δύναμη, τη γαλήνη και την εργατικότητα. Το 2021 θα χρειαστεί πίστη, σκληρή δουλειά και και αποφασιστικότητα. Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις δυνάμεις μας για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

    Σύμφωνα με τους Κινέζους, όταν το Βουβάλι βάλει έναν στόχο, θα κάνει τα πάντα για να τον πετύχει. Έχει υπομονή και δεν παραιτείται μέχρι να καταφέρει αυτό που επιδιώκει. Επίσης, το Βουβάλι είναι συνδυασμένο με τη γεωργική παραγωγή, κάτι που δημιουργεί την προσδοκία αυτή η χρονιά να φέρει καρπούς και γερές σοδειές.

     

    Προσωπικότητα & Χαρακτηριστικά του Βουβαλιού

    • Τα Βουβάλια είναι έξυπνοι και αξιόπιστοι άνθρωποι, χωρίς να επιζητούν επαίνους για τις καλές τους πράξεις.
    • Είναι ειλικρινείς και λογικοί, μπορείς να τους εμπιστευτείς για να σε συμβουλέψουν σε κάθε σου πρόβλημα.
    • Εργατικοί και φιλόδοξοι, είναι σκληροί εργάτες στο παρασκήνιο και οι κόποι τους πάντα ανταμείβονται.
    • Όταν θέσουν έναν στόχο, θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν, έχουν υπομονή και πίστη.
    • Γίνονται εξαιρετικοί ηγέτες, ικανοί να καθοδηγήσουν τους άλλους και να φέρουν αποτελέσματα.
    • Σπάνια χάνουν την ψυχραιμία τους και προσπαθούν να παραμένουν λογικοί και να μην ξεπερνούν τα όρια.

     

    Άνδρες: Οι άνδρες που γεννιούνται στη χρονιά του Βουβαλιού είναι αξιόπιστοι και βάζουν όλη τους την καρδιά σε αυτό που κάνουν. Αισθάνονται μεγάλη ευθύνη για την οικογένειά τους και έχουν υψηλές προσδοκίες για το μέλλον. Λόγω της μεγάλης εμπιστοσύνης που έχουν στον εαυτό τους, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παραβιάζει τους κανόνες που έχουν θέσει.

    Γυναίκες: Οι γυναίκες που γεννιούνται στο έτος του Βουβαλιού είναι ήρεμες και ευγενείς. Δεν παραδίδονται στη μοίρα και παίρνουν πρωτοβουλίες, ζουν μια ζωή χωρίς εναλλακτικές λύσεις και βοηθήματα. Σκέφτονται και αντιδρούν γρήγορα, έχουν πείσμα και πετυχαίνουν τους στόχους τους.

    Ταιριάζουν με: Αρουραίος, Φίδι, Κόκορας

    Δεν ταιριάζουν με: Κατσίκα, Άλογο, Σκύλος

     

    Τυχερά στοιχεία

    Χρώματα: μπλε, κίτρινο, πράσινο

    Αριθμοί: 1, 4

    Λουλούδια: Κρίνος, Μπαμπού

    Στοιχεία που φέρνουν ατυχία

    Χρώματα: κόκκινο, καφέ

    Αριθμοί: 3, 6

     

    Τι να περιμένετε το 2021

    Τρόπος Ζωής

    Το έτος του Βουβαλιού θα είναι μια ταραχώδης χρονιά για εσάς. Θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητες προκλήσεις, ειδικά στην καριέρα και τα σπουδές, οι οποίες θα επιφέρουν έντονα συναισθήματα.

    Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλοι και η οικογένειά σας, οι οποίοι θα σας δώσουν τη δύναμη να ανταποκριθείτε σε κάθε δυσκολία και να εκτιμήσετε βαθύτερα αυτά που έχετε. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να καλλιεργήσετε τις σχέσεις σας.

    Μείνετε ήρεμοι και κάντε υπομονή με τον εαυτό σας - ο τροχός της τύχης θα γυρίσει προς όφελός σας σύντομα.

     

    Καριέρα

    Το 2021 θα φέρει σταθερές προοπτικές σταδιοδρομίας, τις οποίες θα κατακτήσετε ξεπερνώντας ορισμένες δυσκολίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους συναδέλφους σας και εστιάστε στην εργατική σας φύση και την προσήλωση στο στόχο.

    Το 2021 θα είναι μια υπέροχη χρονιά για τα Βουβάλια να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να αναδείξουν τα ταλέντα τους. Όταν η τύχη δεν θα είναι στο πλευρό σας, η σκληρή δουλειά είναι εκείνη που θα σας χαρίσει την επιτυχία.

    Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας, φτιάχνοντας πλάνο και αποφεύγοντας περιττά έξοδα και υπερβολές αυτή τη χρονιά.

    Τυχεροί Μήνες: Απρίλιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος

    Άτυχοι Μήνες: Μάιος, Ιούνιος και Ιούλιος

     

    Σχέσεις

    Ο ρομαντισμός δεν ευνοείται αυτή τη χρονιά. Το 2021 θα είναι μια χρονιά γεμάτη σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν την ψυχική σας κατάσταση και να νιώθετε πως κάποια πράγματα είναι εκτός ελέγχου.

    Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να απομακρυνθεί ή να ακολουθήσει ορισμένες προσωπικές φιλοδοξίες. Κάντε υπομονή, αυτές οι δυσκολίες θα περάσουν και η αγάπη θα φέρει πίσω την ηρεμία που επικρατούσε.

    Για τους singles, το 2021 δεν θα είναι η πιο τυχερή τους χρονιά. Γενικά δεν θα υπάρχει μεγάλη τύχη στην αγάπη φέτος, εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονιά για να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, να δείτε που μπορείτε να φτάσετε σε μια σχέση και τι είναι αυτό που σας κάνει να ερωτεύεστε. Η αγάπη θα έρθει τελικά, αλλά φέτος μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή.

     

    Μάθετε ακόμη περισσότερα για την Κινέζικη Πρωτοχρονιά! Βρείτε ποιο είναι το Κινέζικο Ζώδιό σας και τα 10+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη μεγαλύτερη γιορτή της Κίνας!

     

     

    Top