Νέα προϊόντα λαχανικών από την Oriental Express!

Νέα προϊόντα λαχανικών από την Oriental Express!



    Η Oriental Express εμπλουτίζει τη σειρά των λαχανικών της, με δύο νέα προϊόντα, που θα κατακτήσουν κάθε κουζίνα! 


    Γνωρίστε τα τραγανά Βλαστάρια Μπαμπού και τις απολαυστικές Φύτρες Φασολιών, που δίνουν έμπνευση για ακόμη περισσότερες δημιουργικές συνταγές και γευστικά stir-fries! Μαγειρεύονται εύκολα και γρήγορα ή καταναλώνονται απευθείας, για δροσερές σαλάτες και κρύα πιάτα! Είναι νόστιμα, πλούσια σε φυτικές ίνες και θρεπτικά!

    Έρχονται από την Oriental Express, είναι Vegan και Gluten Free και θα σας καταπλήξουν!

     

    Τι είναι τα Βλαστάρια Μπαμπού;

    Τα Βλαστάρια Μπαμπού χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια σε πιάτα και συνοδευτικά της ασιατικής κουζίνας, ενώ συχνά θα ακούσετε να τα αποκαλούν και Bamboo Shoots

    Τα Μπαμπού φυτρώνουν στη νοτιοανατολική Ασία σε μεγάλες ποσότητες και τα βλαστάρια τους κόβονται μόλις ξεπροβάλλουν από το έδαφος. Είναι τραγανά και μπορούν να καταναλωθούν μαγειρεμένα ή και φρέσκα, απευθείας από το βάζο.

    Το φυτό Μπαμπού αναπτύσσεται εξαιρετικά γρήγορα και υπάρχουν περίπου 1.500 διαφορετικά είδη σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί αγαπημένη τροφή για τα αρκουδάκια panda, τα οποία τρέφονται αποκλειστικά με αυτό.

     

    Βλαστάρια Μπαμπού στην κουζίνα

    Τα Βλαστάρια Μπαμπού χρησιμοποιούνται σε πλήθος συνταγών της ασιατικής κουζίνας! Μπορείτε να φτιάξετε stir-fries, πιάτα με νουντλς ή ρύζι, να τα σοτάρετε μαζί με άλλα με λαχανικά ή κρέας, να τα ψιλοκόψετε για να γεμίσετε σπρινγκ ρολ και πολλά ακόμη!

    Συνδυάστε τα με άλλα αγαπημένα σας υλικά και δημιουργήστε πρωτότυπους συνδυασμούς! Μην ξεχνάτε! Μπορούν να καταναλωθούν και απευθείας από το βάζο!

     


    Τι είναι οι Φύτρες Φασολιών;

    Οι Φύτρες Φασολιών είναι ουσιαστικά τα πρώτα τρυφερά βλαστάρια που παίρνουμε από τον σπόρο φασολιού κατά τις πρώτες μέρες της βλάστησης. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και πολύτιμες για τον ανθρώπινο οργανισμό, λόγω των θρεπτικών συστατικών που περιέχουν. 

    Στην κινέζικη κουζίνα, οι Φύτρες Φασολιών ή αλλιώς Bean Sprouts, χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες ως βασικό συστατικό σε συνταγές ή ακόμα και σαν συνοδευτικό μαζί με άλλα λαχανικά.

     

    Φύτρες Φασολιών στην κουζίνα

    Μπορείτε να καταναλώσετε τις Φύτρες Φασολιών φρέσκες από το βάζο ή να τις μαγειρέψετε σε stir-fry, ενώ είναι πολύ διαδεδομένη η χρήση τους σε σαλάτες και κρύα πιάτα. Επίσης, γεμίστε με Φύτρες Φασολιών τα σάντουιτς και τα σπρινγκ ρολ σας, αλλά προσθέστε τες και στις σούπες σας για να αποκτήσουν εξωτική γεύση.
    Μια πρόταση από εμάς: Προσθέστε μια χούφτα με Φύτρες Φασολιών στο φαγητό σας, μόλις το κατεβάσετε από τη φωτιά! Έτσι, θα διατηρήσετε τη γεύση και τη ζουμερή τους υφή καθώς θα απολαμβάνετε το πιάτο σας.


    Τα Βλαστάρια Μπαμπού και οι Φύτρες Φασολιών έρχονται πολύ σύντομα από την Oriental Express, για να δώσουν έμπνευση και να σας μυήσουν σε νέες συνταγές και δημιουργίες!

    Ανακαλύψτε όλη τη σειρά λαχανικών Oriental Express! 

    Top