Νέα Τηλεοπτική Καμπάνια Oriental Express

Νέα Τηλεοπτική Καμπάνια Oriental Express



    Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Oriental Express!

    Η διαφημιστική καμπάνια θα προβληθεί σε κανάλια πανελλαδικής κάλυψης, σε πλατφόρμες social media, web TV και στον κινηματογράφο.

    Δημιουργήσαμε 2 διαφημιστικά μηνύματα με ξεχωριστό χαρακτήρα, που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα των προϊόντων της Oriental Express.

    SPOT #1

    Ένα σποτ αφιερωμένο στην αγάπη για τη μαγειρική και τη χαρά της δημιουργίας στη ζεστασιά του σπιτιού μας. Πρωταγωνιστούν αγαπημένα προϊόντα της Oriental Express: Οικογενειακές Συσκευασίες Νουντλς, Λαχανικά, Ασιατικές Σως και Προϊόντα Καρύδας. Το σποτ αναδεικνύει τις αξίες της μαγειρικής στο σπίτι και τις στιγμές απόλαυσης που αξίζει να ζούμε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η Oriental Express μετατρέπει κάθε μαγειρική εμπειρία σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις και αρώματα της Ασίας, που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

     

    SPOT #2

    Ένα φρέσκο, γρήγορο και δυναμικό σποτ, που δημιουργήθηκε για το νεανικό καταναλωτικό κοινό της Oriental Express. Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι τα 3’ Νουντλς και τα Ποτ Νουντλς και το βασικό μήνυμα της διαφήμισης είναι πως με τα σνακ νουντλς της Oriental Express μπορείς να απολαύσεις αυθεντικές ασιατικές συνταγές με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Το τηλεοπτικό σποτ έχει χιούμορ, ενέργεια και οπτικά/ακουστικά ερεθίσματα που αποτυπώνονται στον τηλεθεατή και τον «δένουν» ακόμη περισσότερο με το brand.

     

    Απολαύστε τα νέα διαφημιστικά σποτ της Oriental Express και εμπνευστείτε για νέες δημιουργίες στην κουζίνα σας!

    Top