Ρυζογκοφρέτες το απόλυτο σνακ για τη δίαιτα

Ρυζογκοφρέτες το απόλυτο σνακ για τη δίαιτα



    Τι είναι οι ρυζογκοφρέτες

    Είναι αφράτη, είναι τραγανή έχει ιδιαίτερη υφή, είναι η ρυζογκοφρέτα της Crispy King σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις. Έχει στρόγγυλο σχήμα με λίγες θερμίδες, λιγότερες από κάθε άλλο σνακ που μπορείς να επιλέξεις για τη καθημερινή σου λιγούρα. Φτιάχνονται από ρύζι σε συνδυασμό με άλλες θρεπτικές ουσίες ανάλογα τη συσκευασία που θα επιλέξεις.

    Η θρεπτική αξία μιας ρυζογκοφρέτας είναι περίπου 35 θερμίδες ανά τεμάχιο, μια αρκετά καλή απόδοση σε υδατάνθρακες σε 7,3 γραμμάρια. Περιέχει ικανοποιητική ποσότητα σε κάλιο, είναι πλούσια σε μαγγάνιο και προσφέρει επιπλέον σελήνιο, συστατικά απαραίτητο για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

    Όχι μόνο για τη δίαιτα

    Οι ρυζογκοφρέτες αν και μικρές στο μέγεθος και «αθώες» με μια πρώτη ματιά είναι μια τροφή που θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς οι ουσίες που περιέχουν είναι ουσίες – κλειδιά για πολλές λειτουργίες του πεπτικού μας συστήματος. Για παράδειγμα το κάλιο εξισορροπεί τα επίπεδα νατρίου (αλάτι) στο σώμα κι έτσι αποφεύγεται το πρόβλημα της κατακράτησης υγρών που προκαλούν παραπάνω κιλά. Το μαγγάνιο βοηθά σε μεγάλο βαθμό στην καλύτερη πέψη των τροφών και την μετατροπή του λίπους και της πρωτεΐνης σε ενέργεια.

    Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι πως με τις ρυζογκοφρέτες δεν θα πεινάσεις ποτέ! Η μαγική ιδιότητα του ρυζιού να ρυθμίζει καλύτερα τα σάκχαρα του αίματος έχει ως αποτέλεσμα να απαλλαχθείς από τις λιγούρες.

    Συνδυασμοί που τρελαίνουν

    Μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας διάφορες συνταγές με βάση τις ρυζογκοφρέτες και διάφορους άλλους γευστικούς συνδυασμούς που ξεχωρίζουν:

    και πολλές πολλές ακόμα…

    Όπως και να το δει κανείς, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα προϊόν που να συνδυάζει ποιότητα, γεύση και χαμηλή τιμή.

    Top