Ρυζογκοφρέτες VS παράγωγα ψωμιού

Ρυζογκοφρέτες VS παράγωγα ψωμιού



    Σε πολλές περιπτώσεις δίαιτας ένα σημαντικό δίλημμα ταλανίζει τους διατροφολόγους σχετικά με τη «βάση» του φαγητού ή του σνακ που πρέπει να καταναλώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα μας για να έχουμε σε επαγρύπνηση τον μεταβολισμό μας: Μπορεί τα ψωμί να αντικατασταθεί επάξια με άλλο προϊόν;

    Η απάντηση είναι: Ρυζογκοφρέτες της Crispy King!

    Οι ρυζογκοφρέτες είναι πηγή υδατάνθρακα άρα μπορεί να ανταγωνιστεί το ψωμί ή την φρυγανιά. Ας κάνουμε όμως τη σύγκριση των δύο προϊόντων για να δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

    Ο άρτος

    Το ψωμί φτιάχνεται από σιτάρι και έτσι δεν είναι φιλικό για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν θέλουν ή δεν πρέπει να τρώνε συχνά στη δίαιτά τους σταρένια τρόφιμα. Έχει μεγαλύτερη θρεπτική αξία ανά φέτα από τη ρυζογκοφρέτα αλλά και τις τριπλάσιες θερμίδες.

    Η ρυζογκοφρέτα

    Οι ρυζογκοφρέτες μοιάζουν αρκετά με τις φρυγανιές. Μας φουσκώνουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα σημείο θετικό στη μείωση του σωματικού βάρους. Έχει κατά πολύ λιγότερες θερμίδες απ’ το ψωμί. Σκέψου απλά πως για κάθε μία φέτα ψωμί θα μπορείς να τρως τρεις ρυζογκοφρέτες.

    Δείτε τις προτάσεις μας για συνοδευτικά και σνακ με βάση τις ρυζογκοφρέτες:

    Top