Ινδικό Κοτόπουλο Κόρμα με Ρύζι, Ξηρούς Καρπούς και Μάνγκο

Ινδικό Κοτόπουλο Κόρμα με Ρύζι, Ξηρούς Καρπούς και Μάνγκο
  •  10
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  20
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  1
    Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά


  • 1 συσκευασία Ινδική Σως Κόρμα Patak's
  • 4 φιλέτα κοτόπουλο στήθος
  • 500 γρ ρύζι Μπασμάτι
  • 1 κ.σ. κάσιους
  • 1 κ.σ. φιστίκια
  • 2 κ.σ. σταφίδες
  • 15 γρ αποξηραμένο μάνγκο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι

 

 

 

Εκτέλεση


  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο για λίγα λεπτά.
  2. Μόλις το κοτόπουλο ροδίσει, προσθέτουμε στο τηγάνι την Ινδική Σως Κόρμα Patak's.
  3. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
  4. Βράζουμε το ρύζι Μπασμάτι σε ένα κατσαρολάκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και απομακρύνουμε από τη φωτιά μόλις είναι έτοιμο.
  5. Ψιλοκόβουμε και βάζουμε στο τηγάνι τις σταφίδες, τα κάσιους, τα φιστίκια και το μάνγκο.
  6. Μαγειρεύουμε για ακόμη 5 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι.
  7. Σερβίρουμε τοποθετώντας το ρύζι Μπασμάτι ως βάση στο πιάτο και πάνω του το Κοτόπουλο με την Ινδική Σως Κόρμα Patak's.

Καλή απόλαυση!

Top