Βιετναμέζικα Ρολά με Γαρίδα, Λαχανικά και Σως Sweet Chilli Oriental Express

Βιετναμέζικα Ρολά με Γαρίδα, Λαχανικά και Σως Sweet Chilli Oriental Express
  •  25
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  5
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  2
    Μερίδες
  •  1
    Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά


 

Για τα φύλλα ρυζιού:

  • 300 γραμμάρια νερό
  • 50 γραμμάρια ζάχαρη
  • 4 κουταλιές Ξύδι Ρυζιού Blue Dragon
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

Εκτέλεση


Μια απίθανη συνταγή με Βιετναμέζικα Ρολά που γίνονται ακόμα πιο νόστιμα όταν συνδυαστούν με την Σως Γλυκού Τσίλι Oriental Express!

 

  1. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε το νερό, τη ζάχαρη και το Ξύδι Ρυζιού Blue Dragon και βράζουμε για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
  2. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τριμμένο καρότο, πράσινη πιπεριά και κόκκινο λάχανο και τα περιχύνουμε ανακατεύοντας με τη Σως Σόγιας Blue Dragon και τη Σως Ψαριών Blue Dragon.
  3. Σε ένα άλλο κατσαρολάκι προσθέτουμε αλατισμένο νερό με τις καθαρισμένες γαρίδες και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό.
  4. Όταν είναι έτοιμες, σουρώνουμε και τοποθετούμε σε πιάτο.
  5. Προσθέτουμε το νερό με το Ξύδι Ρυζιού και τη ζάχαρη σε ένα βαθύ πιάτο και βυθίζουμε ένα-ενα τα φύλλα ρυζιού για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια τα απλώνουμε ένα-ένα πάνω σε φύλλο κοπής.
  6. Τοποθετούμε πάνω στο πρώτο φύλλο ρυζιού λίγα φύλλα κόλιανδρου, στη συνέχεια τις γαρίδες και το μείγμα λαχανικών.
  7. Διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα, ακουμπώντας τα ρολάκια με το κλείσιμο προς τα μέσα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για τα υπόλοιπα φύλλα ρυζιού.
  8. Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε τη Σως Γλυκού Τσίλι για Ντίπινγκ Oriental Express για να συνοδέψουμε τα ρολάκια.

 

Σερβίρουμε σε ένα όμορφο πιάτο και βουτάμε τα Βιετναμεζικα ρολάκια στη Σως Γλυκού Τσίλι για Ντίπινγκ Oriental Express! Καλή μας όρεξη!

 

Top