Noodles Ρυζιού Πλατιά με Μπουτάκια Κοτόπουλου Μαριναρισμένα με Σως Σόγια

Noodles Ρυζιού Πλατιά με Μπουτάκια Κοτόπουλου Μαριναρισμένα με Σως Σόγια
  •  10'
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  20'
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  
    Κατάλληλο για Χορτοφάγους
  •  
    Χωρίς λακτόζη
  •  
    Νηστήσιμα
  •  3
    Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά


  • 500 γραμμάρια Πλατιά Rice Noodles Oriental Express
  • 8 φιλέτα μπούτι κοτόπουλου
  • 20 ml ηλιέλαιο
  • 120 ml Σόγια Σως Blue Dragon
  • 1 stick κανέλας
  • 40 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
  • 1 κουταλιά τριμμένο τζίντζερ
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 100 ml νερό
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση


  1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ηλιέλαιο, τη Σόγια Σως Blue Dragon, τo stick κανέλας, και το τζίντζερ και τη καστανή ζάχαρη.
  2. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε το μέλι με το νερό μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
  3. Τοποθετείτε το μείγμα της σόγιας σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτετε το νερό με το μέλι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Τοποθετείτε μέσα στο μπολ τα φιλέτα μπούτι κοτόπουλου, ανακατεύετε καλά και τα τοποθετείτε σκεπασμένα να μαριναριστούν για 1 ώρα στο ψυγείο.
  5. Στην συνέχεια τα τοποθετείτε μαζί με το υγρό σε ένα ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
  6. Όταν τα μπουτάκια είναι σχεδόν έτοιμα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο ταψί τα Πλατιά Rice Noodles Oriental Express  και τα καλύπτετε με βραστό νερό για 3-4 λεπτά.
  7. Σουρώνετε τα Noodles και τα σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά μπολ με τα φιλέτα μπούτι κοτόπουλου από πάνω μαζί με λίγη σάλτσα.
Top