Πλατιά Νουντλς Ρυζιού με Σολομό, Μπρόκολο και Teriyaki Sauce

Πλατιά Νουντλς Ρυζιού με Σολομό, Μπρόκολο και Teriyaki Sauce
  •  20
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  8
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες

Συστατικά


  • 250 γραμμάρια Πλατιά Rice Noodles Oriental Express
  • 2 κουταλιές Ηλιέλαιο
  • 300 γραμμάρια φιλέτο Σολομού
  • 120 ml Τeriyaki Sauce Blue Dragon
  • 120 ml Ζωμό λαχανικών
  • 2 κουταλιές Σως Σόγιας Blue Dragon
  • 100 γραμμάρια Καλαμπόκια Μωρά Oriental Express
  • 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • 20-22 φουντίτσες Μπρόκολο βρασμένο
  • 2 κουταλιές Σησαμέλαιο Blue Dragon
  • 2 κουταλιές καβουρδισμένο Σουσάμι

Εκτέλεση


  1. Σε ένα μεγάλο ταψί τοποθετείτε τα Πλατιά Noodles ρυζιού Oriental Express  και τα καλύπτετε με βραστό νερό για 3-4 λεπτά, τα σουρώνετε και τα κρυώνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό και τα στραγγίζετε.
  2. Σε ένα ξύλο κοπής τοποθετείτε το φιλέτο σολομού, αφαιρείτε με το ειδικό τσιμπιδάκι τα κόκκαλα που βρίσκονται στην μέση και κόβετε το φιλέτο σε μικρές μπουκιές.
  3. Τοποθετείτε τις μπουκιές σολομού σε ένα μπολ και προσθέτετε την Teriyaki Sauce Blue Dragon και την Σως Σόγιας Blue Dragon και το αφήνετε να μαριναριστεί για 15 λεπτά.
  4. Τοποθετείτε ένα wok σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ηλιέλαιο.
  5. Σοτάρετε για 1 λεπτό το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σκόρδο.
  6. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμα προσθέτοντας τα Καλαμπόκια Μωρά Oriental Express και τις φουντίτσες μπρόκολου.
  7. Προσθέτετε το σολομό να σοταριστεί για άλλα 1-2 λεπτά, βάζετε τα Πλατιά Rice Noodles Oriental Express, τον ζωμό λαχανικών και την μαρινάδα από το σολομό.
  8. Συνεχίζετε το μαγείρεμα για 2-3 λεπτά να δέσει η σάλτσα, προσθέτετε το σησαμέλαιο Blue Dragon, ανακατεύετε μία τελευταία φορά.
  9. Σερβίρετε σε μικρά λευκά πορσελάνινα μπολάκια και πασπαλίζετε με το καβουρδισμένο σουσάμι.

 

Top