Σουφλέ με Mανιτάρια και Tυριά

Σουφλέ με Mανιτάρια και Tυριά
  •  10
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  20
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  
    Χωρίς γλουτένη

Συστατικά


  • 5 Ρυζογκοφρέτες Crispy King Premium σπασμένες με το χέρι σε πολύ μικρά κομματάκια
  • 1 πακέτο Μανιτάρια κομμένα στα 2 ή στα 4
  • 2 σκελίδες Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 4-5 κλωναράκια Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 Αβγά
  • 1 ποτήρι Γάλα
  • 1 φλ. τριμμένο κίτρινο Τυρί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση


  1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια με το σκόρδο, για 4 περίπου λεπτά.
  2. Αλατίζουμε.
  3. Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  4. Σε μπολ, χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και τα τυριά.
  5. Σε ένα μικρό ταψάκι, απλώνουμε τη ρυζογκοφρέτα και πάνω της το μείγμα με τα μανιτάρια.
  6. Περιχύνουμε με τα τυριά και το μείγμα αβγού.
  7. Πασπαλίζουμε με λίγο επιπλέον τυρί.
  8. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι να στερεοποιηθεί το σουφλέ και να ροδίσει η επιφάνεια.

Tip Ελένης:

Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε μπέικον σοταρισμένο ψιλοκομμένο ή ζαμπόν.

 

Top