Κοτόπουλο Τεριγιάκι με Μανιτάρια & Σουσάμι

Κοτόπουλο Τεριγιάκι με Μανιτάρια & Σουσάμι
  •  10
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  10
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες

Συστατικά


  • 350 γρ. στήθος Κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 βάζο Σάλτσα Τεριγιάκι Blue Dragon
  • 300γρ. Νουντλς Ρυζιού Oriental Express ή Ρύζι Μπασμάτι
  • 2 κ.σ. Σησαμέλαιο Blue Dragon
  • 1 κ.σ. Σόγια Σως Blue Dragon
  • 4-5 φρέσκα Μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 2 κουταλιές Σουσάμι
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση


  1. Ετοιμάζουμε τα νουντλς ή το ρύζι ακολουθώντας τις οδηγίες στο πακέτο τους.
  2. Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε ένα γουοκ ή βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το κοτόπουλο.
  3. Προσθέτουμε τη σως σόγιας και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο γουόκ τα μανιτάρια, το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  5. Σοτάρουμε για ακόμη 2 λεπτά.
  6. Τέλος προσθέτουμε τη Σάλτσα Τεριγιάκι και το σουσάμι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1 λεπτό μέχρι να δέσουν τα υλικά μας.
  7. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με νουντλς ρυζιού.

 

Top